Choklad- och hallonmuffins med nougat- och kokostäcke.

Serverar: 20 portioner

Tid: 1 timme

Goda och mäktiga.

Ingredienser

  • 2 ägg
  • 3 dl socker
  • 2 tsk vaniljesocker
  • 1 krm salt
  • 3 msk Kakao
  • 1 1/2 dl mjöl
  • 100 g smör/margarin
  • 2 dl Hallon
  • 100 g Nougat
  • Lite kokos
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader.
    2. Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret/margarinet och vispa ner detta i smeten. Tillsätt vaniljsocker, salt, kakao, vetemjöl och hallon.
    3. In i ugnen i ca 25 - 30 min kolla med en sticka så de inte är för kladdiga, men de ska inte heller vara helt torra.
    4. Smält nougat över ett vattenbad och dra på muffinsen. Toppa med lite cocos.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben