Choklad- och hallonmuffins med nougat- och kokostäcke.
Serverar:
20 portioner
Tid:
1 timme
Goda och mäktiga.
Ingredienser
2 ägg
3 dl socker
2 tsk vaniljesocker
1 krm salt
3 msk Kakao
1 1/2 dl mjöl
100 g smör/margarin
2 dl Hallon
100 g Nougat
Lite kokos
Instruktioner
Sätt ugnen på 175 grader.
Vispa ägg och socker pösigt. Smält smöret/margarinet och vispa ner detta i smeten. Tillsätt vaniljsocker, salt, kakao, vetemjöl och hallon.
In i ugnen i ca 25 - 30 min kolla med en sticka så de inte är för kladdiga, men de ska inte heller vara helt torra.
Smält nougat över ett vattenbad och dra på muffinsen. Toppa med lite cocos.
Liknande recept
Choklad- och hallonmuffins
3.5
12
Choklad- och hallonmuffins
5
12
1
Choklad- och pekannötbiscotti
5
1 h
40
3
Choklad- och apelsinkaka med kokos
3
1
Choklad- och jordgubbsmuffins
1 h
12
Choklad- och yoghurtkräm med frukt och bär
4.8
4
5
Choklad- och jordnötsrutor
4
30 min
8
Choklad- och ananasrutor
24
2
Choklad- och mandelkaka
1 h 15 min
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!