Couscous med rött och grönt

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

eget recept, lättlagat.

Ingredienser

  • 4 portioner Couscous (från Frebaco)
  • 1 st gul hackad lök
  • 250 g Bladspenat
  • 2-6 st Soltorkade tomater
  • 2 msk Olivolja
  • 2-3 Vitlöksklyftor (gärna färsk hackade eller pressad vitlök)
  • Ev. örtkryddor, exempelvis basilika eller bladpersilja
  • Instruktioner

    Koka 4 port couscous enligt anvisningar på paketet. Stek löken gyllengul i olivolja en större panna/ gryta. Tillsätt vitlöken och bladspenaten. Skär soltorkade tomater i bitar efter smak. Krydda eventuellt med örtkrydda. Blanda i couscousen, rör om. Serveras till exempelvis kyckling, kött, salsiccakorv eller med feta-ost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kuckeliku!
    När påsken närmar sig känns det att det är vår i luften. Får vi bjuda...

    Tonfisk
    Stekt tonfiskkotlett med grönsaker och tomatpesto4 personer Tomatpesto...

    Vinnare i recepttävlingen!
    Meningen är väl inte att det ska vara lätt. Men när man får så här mån...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben