Dragon fisk

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

en bjudnigs fisk

Ingredienser

  • 500 g torskfile
  • 1 medelstor purjolök
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 3 dl grädde
  • 1 - 2 tsk dragon
  • 2 dl riven ost
  • Instruktioner

    Tina fisken om den är frusen, så att det går att skära den i ca 2 cm tjocka skivor. Gärna lite på snedden. Skölj och strimla purjon fint. Bred ut den i en ugnsäker form. Lägg fiskskivorna över lite omlott. Salta och peppra. Blanda grädden med smulad dragon. Häll detta över fisken. Strö över osten. Ställ in formen i nedre delen av ugnen i 225 grader , 20-25 min. Servera med kokt pressad potatis, grönsaker och bröd.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Dagens ört - dragon
    Dragon har en stark, pepparaktig smak och italienarna kallar den roman...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben