Extra fina biffar

Serverar: 2-3 portioner

Tid: 30 minuter

Nötfärsbiffar som är otroligt saftiga och går snabbt att göra.

Ingredienser

  • 400 gram nötfärs eller viltfärs
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 3 äggulor
  • 1, 5 dl grädde
  • Instruktioner

    1. Blanda färsen med salt och svartpeppar. Häll i äggulorna. Häll i grädden. Rör om ordentligt. Gör små biffar, blir ca 8 st, beroende på hur stora man vill ha dom.
    2. Stek så dom får en fin yta och låt puttra lite, total stektid ca 10 minuter.
    3. Servera med kokt potatis och lingon till. Ett snabbtips på sås, färdig gräddsås från Knorr.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    kantomen 12 juli 2012

    Blev goda, barnen åt med god aptit!

    Relaterade Artiklar

    Pannbiff med lök
    Pannbiff med lök är en klassisk svensk middagsrätterna. Här med smö...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Woka
    Kineserna sägerb chow och amerikanderna stir fry. Andra svänger sig...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben