Färgglada morötter

Serverar: 4 portioner

Honung och citronskal ger morötterna en fräsch och lite syrlig smak

Ingredienser

  • 600 g morötter, gärna olika färger
  • 1 msk Arla smör-&rapsolja
  • 2 tsk honung
  • Rivet skal av 1/2 citron
  • 1/2 dl strimlad bladpersilja
  • 1/2 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    Skala och skär morötterna i bitar. Koka dem mjuka i saltat vatten. Häll bort vattnet och blanda morötterna med smör-&rapsolja, honung, citronskal och persilja. Smaka av med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Måndagens grillsås
    En riktigt smarrig sås till köttet eller fisken är nästan det viktigas...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben