Favoritfisk

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

Viktväktarvänligt.

Ingredienser

  • 300 g fiskfilé, torsk eller spätta
  • 1 tomat
  • 1 dl chilisås
  • 1 dl fraiche, 2 %
  • 0,25 dl hackad dill
  • ½ dl mager ost
  • Salt
  • Instruktioner

    Lägg fisken i en ugnsfast form och salta. Skiva tomaten och lägg över. Blanda chilisås, fraiche och dill. Bred det över fisken. Strö över ost. Gratinera 15-20 minuter i 225 grader.

    Liknande recept

    5
    30 min
    5
    2

    Kommentarer (4)

    monicadanell 5 januari 2010

    måste testa kram din vän

    monicadanell 9 januari 2010

    Hej Kerstin nu har jag ätit fisk till lunch god fisk kommer absolute att göra om den 5 poäng till dej från mej monica

    monicadanell 9 januari 2010

    Hej nu till lunch blev det fisk mycket gott 5 poäng till dej monica

    bjboman 20 augusti 2011

    Jaaaa, den här fisken är verkligen en "favorit" här hemma. Tidigare i mitt yngre liv så gillade jag inte fisk, men efter ett tag så tillagades denna rätt och fiskmat flyttade in till mig ochså!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben