Lägg fisken i en ugnsfast form och salta.
Skiva tomaten och lägg över. Blanda chilisås, fraiche och dill. Bred det över fisken. Strö över ost. Gratinera 15-20 minuter i 225 grader.
Hej Kerstin nu har jag ätit fisk till lunch
god fisk kommer absolute att göra om den
5 poäng till dej från mej
monica
monicadanell9 januari 2010
Hej nu till lunch blev det fisk
mycket gott
5 poäng till dej
monica
bjboman20 augusti 2011
Jaaaa, den här fisken är verkligen en "favorit" här hemma. Tidigare i mitt yngre liv så gillade jag inte fisk, men efter ett tag så tillagades denna rätt och fiskmat flyttade in till mig ochså!
måste testa kram din vän
Hej Kerstin nu har jag ätit fisk till lunch god fisk kommer absolute att göra om den 5 poäng till dej från mej monica
Hej nu till lunch blev det fisk mycket gott 5 poäng till dej monica
Jaaaa, den här fisken är verkligen en "favorit" här hemma. Tidigare i mitt yngre liv så gillade jag inte fisk, men efter ett tag så tillagades denna rätt och fiskmat flyttade in till mig ochså!