Filé med senapssås.

Serverar: 4 portioner

Tid: 25 minuter

En utsökt middag på mindre än en halvtimme!

Ingredienser

  • 600 g fläskfilé
  • Smör
  • Salt
  • Peppar
  • Sås
  • 3 dl köttbuljong av fond eller tärning
  • 2½ dl mellangrädde
  • 1 msk fransk senap
  • 1 msk söt senap
  • 2 krm gurkmeja
  • Maizenaredning
  • Ca 1 kruka timjan
  • Tillbehör
  • Ris eller potatis
  • Sallad eller grönsaker
  • Instruktioner

    1. Skär fläskfilén i skivor. Stek dem i smör och krydda med salt och peppar. Lägg över köttskivorna i en form och täck med folie så länge. Vispa ur pannan med buljong och häll över till en kastrull.Tillsätt grädde, senap och gurkmeja. Låt såsen koka ihop ett par min, red av med redning och smaksätt med salt, peppar och hackad timjan.
    2. Servera med ris eller potatis och sallad eller önskade grönsaker.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    6-8

    Kommentarer (1)

    Carolinewalt 21 november 2010

    Tack för ett jättegott recept! Detta kommer vi att göra fler gånger.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben