Serverar: 4 portioner
Tid: 30 minuter
Kalasgoda biffar med ädelost mmmm........
1.Låt skorpmjölet svälla i 1/2 dl av kaffegrädden. 2. Skala och hacka löken risgrynsfint, bland den med färs, ägg och skorpmjöl. 3. Mosa osten i grädden, rör så att ostkrämen får jämn konsistens. Tillsätt ostkrämen till färsen. 4. Krydda färsen. Arbeta färsen några min. 5.Forma med våt hand jämna biffar av färsen. Lägg dem på vattensköljd skärbräda. 6. Hetta upp smör i stekpanna. Stek biffarna så att de tar färg på båda sidor och låt dem eftersteka ca 5 min över svag värme. Gott med potatismos till.
Pannbiff med lök
Pannbiff med lök är en klassisk svensk middagsrätterna. Här med smö...
Härliga fiskrätter!
Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...
Woka
Kineserna sägerb chow och amerikanderna stir fry. Andra svänger sig...
MYCKET GODA!!! MÅNGA GLADA ANSIKTEN vid Bordet!!! Tack!! Gott även med Älgfärs!!