Finas biffar

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Kalasgoda biffar med ädelost mmmm........

Ingredienser

  • 2 msk skorpmjöl
  • 2 dl kaffegrädde
  • 1 stor gul lök
  • 400 g köttfärs
  • 1 ägg
  • 100 g ädelost
  • Salt
  • Peppar
  • 2-3 msk smör
  • Instruktioner

    1.Låt skorpmjölet svälla i 1/2 dl av kaffegrädden. 2. Skala och hacka löken risgrynsfint, bland den med färs, ägg och skorpmjöl. 3. Mosa osten i grädden, rör så att ostkrämen får jämn konsistens. Tillsätt ostkrämen till färsen. 4. Krydda färsen. Arbeta färsen några min. 5.Forma med våt hand jämna biffar av färsen. Lägg dem på vattensköljd skärbräda. 6. Hetta upp smör i stekpanna. Stek biffarna så att de tar färg på båda sidor och låt dem eftersteka ca 5 min över svag värme. Gott med potatismos till.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Nallemamma 27 augusti 2008

    MYCKET GODA!!! MÅNGA GLADA ANSIKTEN vid Bordet!!! Tack!! Gott även med Älgfärs!!

    Relaterade Artiklar

    Pannbiff med lök
    Pannbiff med lök är en klassisk svensk middagsrätterna. Här med smö...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Woka
    Kineserna sägerb chow och amerikanderna stir fry. Andra svänger sig...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben