Fisk i folie

Serverar: 1 portioner

Tid: 30 minuter

Lättlagat och gott.

Ingredienser

  • 1 ½ dl grovt riven morot
  • 1 dl tunt skivad purjo
  • 3 kokta skivade potatisar
  • 1 rödspättafilé
  • 1 msk tomatpuré
  • 1 tsk lättmargarin
  • Dill
  • Instruktioner

    1. Koka morot och purjolök i lättsaltat vatten i cirka 3 minuter. Låt det rinna av.
    2. Ta ett folieark och lägg potatisarna, morotsbitarna och purjolöken därpå. Bred på tomatpuren på fisken. Lägg det ovanpå grönsakerna, lägg på lättmargarinet och strö över dill.
    3. Vik ihop till ett paket och lägg i en ugnsfast form (ifall det läcker). 200 grader i cirka 20 minuter. Servera med sallad.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nyårsmiddag
    Inte bestämt nyårsmiddagen ännu? Här får du ett par festliga försla...

    Potatisrätter
    Ohh, vad man kan göra mycket gott av potatis! Koka, steka, mosa, grati...

    Potatis - möjligheternas rotfrukt
    Potatis har fått oförtjänt dåligt rykte de senaste åren. Hederlig pota...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben