Serverar: 4 portioner
Sätt ugnen på 225 grader. Skrubba potatisen, skär den i bitar och lägg den på bakplåtspapper på en plåt. Kryddda med 1 tsk salt. Stek potatisen i övre delen av ugnen i 15-20 minuter tills den nästan är färdistekt. Skala och klyfta löken. Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skär fisken i bitar och lägg på ett smort ugnsäkert fat. Krydda med 1 tsk salt. Sänk värmen till 175 grader. Lägg grönsakerna tillsammans med potatisarna på plåten. Sätt in fisken på ett galler under plåten. Stek allt i cirka 15 minuter. Blanda dressingen. Blanda potatis, grönsaker och rucola. Lägg fisken ovanpå och häll dressingen över alltihop. Servera!
Härliga fiskrätter!
Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...
Hummer
Snart är stora hummerdagen här – nyårsafton! Men vad är det för djur e...