Fisk i ugn

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Tidningsrecept

Ingredienser

  • 1 torskblock, 400 g
  • 1 påse Hollandaisesås
  • 1 påse Cafe de Parissås
  • 1st gul lök
  • 250 g krossad tomat
  • Citronpeppar
  • Salt
  • Franska örtkryddor
  • Instruktioner

    1. Smörj en ugnsfast form, skär det halvtinade torskblocket i 3 cm bitar och placera i formen, salta över och sätt in i ugn ca 10 min.
    2. Gör i ordning såserna och blanda dessa samman, hacka löken.
    3. Tag ut formen, strö över den hackade löken, och de krossade tomaterna, krydda rikligt med citronpeppar. Häll över såserna, krydda med de franska örtkryddorna in i ugnen ca 20 min. Ugn 225 grader
    4. Serveras med ris och en god sallad

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3
    4.3
    1 h
    2-3
    5

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Lär dig laga god fisk
    Fisk, tillagad på rätt sätt, är bara såå gott! Tyvärr är det många...

    Fisk!
    Här får ni helgens bästa recept på en riktigt god fransk fiskrätt!...

    Härliga fiskrätter!
    Lax känns riktigt somrigt, ja, egentligen alla fiskar. Hur somrigt...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben