Mycket god mat, passar även de som kanske inte gillar fisk.
Ingredienser
600 g fiskfilé av gös, torsk eller kolja
1 tsk salt
500 g oskalade, eller 150 g skalade räkor
2 dl creme fraiche
1 ½ msk koncentrerad hummerbuljong
1 dl riven ost
Instruktioner
1. Sätt ugnen på 225 grader.
2. Skär fisken (om det ej är filéer) i ca 1 ½ cm tjocka bitar och lägg ut dem i en ugnssäker, smord form. Salta.
3. Blanda räkor, creme fraiche och hummerbuljong i en bunke.
4. Klicka ut röran på fisken och toppa med riven ost.
5. Stek fisken i mitten av ugnen i 15-20 min, beroende på hur tjocka filéerna är.
En jätte god fiskrätt! detta ska jag laga fler ggr, tack för receptet!
Det var gott, men ingen aha upplevelse, för mig...
En enkel och snabblagad rätt, men underbart god.