Fiskgratäng

Serverar: 6 portioner

Tid: 30 minuter

lågkalori

Ingredienser

  • 800 g torskfilé, (2 paket)
  • 400 g krossad tomat
  • 2 1/2 dl garants matgrädde
  • 1 fiskbuljongtärning
  • 300 g broccoli fryst
  • 3 nypor peppar
  • 1/2 tsk salt
  • 250 g blomkål fryst
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 175 grader. Skär torsken i mindre bitar, cirka 100 gram per bit. Salta och peppra torsken och lägg den sedan i en smord form. Lägg broccoli och blomkål på sidorna om fisken. Rör ihop grädden och de krossade tomaterna och smula ner fiskbuljongen. Häll sedan blandningen över torsken och låt stå mitt i ugnen cirka 20 minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nyheter
    Här kan du läsa om nyheter i matbranschen, om nya restauranger och nya...

    När fisk är som godast
    Till dig som älskar fisk - bestäm dig inte i förväg vilken fisk du ska...

    Kreativ återanvändning
    Det pågår ett enormt slöseri i det här landet. Mat för miljarder går d...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben