Fiskgratäng

Serverar: 4 portioner

Smal och god fiskgratäng som även tonåringarna gillade!

Ingredienser

  • 2 dl créme fraiche
  • 2 dl vatten
  • 1 grönsakskbuljong
  • 400 g hokiefile
  • 2 dl riven ost, 17%
  • 2 krm vitlökspeppar
  • 2 msk kalles kaviar
  • Instruktioner

    Tina fisken och skär den i ca 2 cm bitar. Koka upp créme fraiche, vatten och buljongtärning. Låt småkoka tills buljongen har löst sig, blanda i kaviarn. Häll ca 1/3 del av såsen i en ugnsäker form, lägg i fisken och häll över resten av såsen. Srö över osten och gratinera i ugn, 200 grader, tills fisken är klar. Servera med ris eller potatis och en blandad grönsallad

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lisa80 14 april 2009

    Enkel, snabb & god!

    Relaterade Artiklar

    Nyheter
    Här kan du läsa om nyheter i matbranschen, om nya restauranger och nya...

    När fisk är som godast
    Till dig som älskar fisk - bestäm dig inte i förväg vilken fisk du ska...

    Kreativ återanvändning
    Det pågår ett enormt slöseri i det här landet. Mat för miljarder går d...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben