Fiskgratäng

Serverar: 4-6 portioner

En lättlagad och god fiskgratäng med b la räkost, crabbsticks och crème fraiche.

Ingredienser

  • 2 pkt fiskblock
  • 4 dl crème fraiche
  • 200 g räkost
  • 1-2 pkt crabbsticks i bitar
  • 1 rågad tsk messmör (kan uteslutas)
  • Mycket finhackad dill
  • Salt
  • Citronpeppar
  • Instruktioner

    1. Lägg fisken i en smord ugnsform och krydda med salt och citronpeppar.
    2. Rör ihop alla övriga ingredienser, smaka av om du vill ha mera kryddor, bred röran över fisken. Ställ in i ugnen på 225º i ca 25 minuter tills det fått fin färg och fisken är klar. Servera med kokt potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nyheter
    Här kan du läsa om nyheter i matbranschen, om nya restauranger och nya...

    När fisk är som godast
    Till dig som älskar fisk - bestäm dig inte i förväg vilken fisk du ska...

    Kreativ återanvändning
    Det pågår ett enormt slöseri i det här landet. Mat för miljarder går d...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben