Serverar: 4 portioner
Den är så god och barnen tycker jättemycket om den.
Sätt ugnen på 225 grader. Smörj en ugnsfast form ( inte allt för stor ) och bred ut spenaten i botten. Skär fisken i bitar och fördela dem över spenaten. Rör ut crème fraiche med grädde så att den blir lite mjukare i konsistensen. Bred ut crème fraiche över fisken och strö riven ost över det hela. Sätt in i ugnen tills osten har fått fin färg och fisken klar. Potatis eller mos passar bra till rätten.
Nyheter
Här kan du läsa om nyheter i matbranschen, om nya restauranger och nya...
När fisk är som godast
Till dig som älskar fisk - bestäm dig inte i förväg vilken fisk du ska...
Kreativ återanvändning
Det pågår ett enormt slöseri i det här landet. Mat för miljarder går d...
Otroligt gott! Jag gjorde din fiskgratäng idag , tack för ett bra recept! Tine
Ett snabbt och enkelt recept som var riktigt bra
Detta har blivit ett måste i vårt hem. Tack för ett gott recept!