Fiskgratäng

Serverar: 2 portioner

Tid: 40 minuter

En enkel och god fiskgratäng med krossade tomater. Servera med potatismos.

Ingredienser

  • 400 g torskfilé
  • 800 g krossade tomater (2 burkar)
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 1 dl riven ost
  • 1 skivad tomat
  • Instruktioner

    Blanda dom krossade tomaterna och fiskbuljongen i en ugnsfast form. Salta och peppra fiskfiléerna, lägg sedan ner dom i tomatblandningen så det täcker. Skiva några skivor tomat och lägg på blandningen. Strö över osten och lite oregano. Sätt in i ugnen 200 grader i 30-40 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nyheter
    Här kan du läsa om nyheter i matbranschen, om nya restauranger och nya...

    När fisk är som godast
    Till dig som älskar fisk - bestäm dig inte i förväg vilken fisk du ska...

    Kreativ återanvändning
    Det pågår ett enormt slöseri i det här landet. Mat för miljarder går d...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben