Fiskgratäng

Serverar: 4 portioner

840423

Ingredienser

  • 600 g rödspätta
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 ½ tub champinjonost (Kavli)
  • Kryddsalt (Lawry`s)
  • Instruktioner

    1. Lägg rödspättafileerna i en form. Krydda med saltet Häll på champinjonosten och grädden. In i ugnen i 250°C ca 30 minuter.
    2. Servera med ris och sallad

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nyheter
    Här kan du läsa om nyheter i matbranschen, om nya restauranger och nya...

    När fisk är som godast
    Till dig som älskar fisk - bestäm dig inte i förväg vilken fisk du ska...

    Kreativ återanvändning
    Det pågår ett enormt slöseri i det här landet. Mat för miljarder går d...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben