Fiskgratäng

Serverar: 3-4 portioner

Enkelt och gott!

Ingredienser

  • 400 g torskfile
  • 2 dl creme fraiche ( 15 %)
  • 1/2 tub räkost
  • Dill
  • Salt
  • citronpeppar
  • Instruktioner

    1. Blanda creme fraiche med räkosten. Smakätt med dill,salt och citronpeppar efter eget behag. Bred ut smeten på fiskblocket. Gratinera i ugn på 200 grader ca 20-30 min Beroende på om fisken är tinad eller fryst! Bästa är att den är lite tinad tycker jag. Kan oxå toppas med räkor.
    2. Servera med ris och en god grönsallad! Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Nyheter
    Här kan du läsa om nyheter i matbranschen, om nya restauranger och nya...

    När fisk är som godast
    Till dig som älskar fisk - bestäm dig inte i förväg vilken fisk du ska...

    Kreativ återanvändning
    Det pågår ett enormt slöseri i det här landet. Mat för miljarder går d...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben