Fläskfilé i ugn!

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Så gott och så enkelt.

Ingredienser

  • 600 g Fläskfilé
  • 1 burk Créme fraiche
  • 1/2 dl soya
  • 2 1/2 dl Matlagningsgrädde
  • 1 tsk Sambal oelek
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Skär Fläskfilén i tunna skivor lägg i ungsäker form. Salta och peppra.
    2. Blanda creamfrech soya matlagningsgrädden, sambaolek och häll sedan det över Fläskfilén.
    3. 175grader mitt i ugn i en timme.
    4. Man kan även använda kottletter men då ska dom vara inne i 1 1/2 timme

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Fläskfilé
    Fläskfilé är kanske den mest populära köttbiten i Sverige. Det är en f...

    Nyårsmiddag
    Inte bestämt nyårsmiddagen ännu? Här får du ett par festliga försla...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben