Fläskfilé med kantareller

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Servera med ex pasta eller ugnsbakade potatisklyftor. För er som viktväktar är denna rätt 4,5 poäng

Ingredienser

  • 500 gr fläskfilé
  • Kantareller(fäska,frysta eller konserverade)
  • Lite olja eller margarin
  • Salt
  • Peppar
  • 2 hackade tomater
  • 1 dl lätt creme fraiche
  • 1 förp milda mat extra 4 %
  • Färsk timjan
  • Instruktioner

    Skär filén i ca 1 cm tunna skivor och stek samt salta och peppra.Rör ner svampen.Tillsätt det övriga utom timjan och låt puttra några minuter.Tillsätt färsk timjan före servering.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    tina62 20 september 2008

    Fläskfilé med kantareller var perfekt fredagsmysgott! Tack för dina recept med poäng då jag är urkass på att räkna! Kram Tina

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben