Fläskfilé med kantareller och balsamvinäger
Serverar:
4 portioner
Gott
Ingredienser
600 g fläskfilé
2 klyftor vitlök
1 dl balsamvinäger
3 msk flytande honung
Matfett till att steka med
Salt
Peppar
Topping
200 g rimmat sidfläsk
1-2 syrliga äpplen
200 g rensade kantareller
80 g ruccola
Instruktioner
Ugn 175º.
Bryn filén runt om, och krydda med lite salt och peppar. Stek klart i ugn i 20-25 minuter.
Hacka vitlöken fint, och blanda med balsamvinäger och honung i en kastrull. Tillsätt lite salt och lite peppar, och koka ihop.
Tärna sidfläsk och äpple. Fräs fläsket tills det är knaprigt, tillsätt sen kantarellerna. Blanda sedan med äpple och ruccola.
Skiva fläskfilén och lägg upp på ett fat. Ringla över balsamvinägersåsen, och toppa med kantarellröran
Liknande recept
Fläskfilé med kantareller och lingonsås
4.6
30 min
4
45
Pizza med kantareller och fläskfilé
5
1
Pasta med fläskfilé och kantareller
4.2
4
3
Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan
5
4
1
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Fläskfilé under roqueforttäcke
4.9
30 min
4
4
Fläskfilé med franska smaker
4.6
4-5
2
Fläskfilé med ox- och rödvinsfond
4
4
1
Thailändsk fläskfilé
4
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!