Fläskfilé på Malins vis
Serverar:
5-6 portioner
Supergott att lägga på grillen när sommaren kommer.
Ingredienser
2 fläskfiléer på ca 500 g/st
Ca 1 dl rödvin
2-3 tsk pesto
10 marinerade vitlöksklyftor
8 soltorkade tomater
Ev färska örter enligt smak
Salt
Peppar
Instruktioner
Skär ett snitt längs hela filén och lägg den på folie. Skiva vitlöksklyftor och tomater.
Fyll filén med pesto, vitlök och tomat. Lägg gärna lite på utsidan av filén. Salta och peppra. Ringla över rödvin.
Knyt ihop folien. Lägg den på grillen i ca 30 min så smakerna kokar in i köttet.
Kontrollera efter en stund att köttet inte blir för torrt genom att skära i filén.
Liknande recept
Fylld fläskfilé på Italienskt vis
4.3
40 min
4
2
Fläskfilé med ris på asiatiskt vis
4
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Fläskfilé under roqueforttäcke
4.9
30 min
4
4
Fläskfilé med franska smaker
4.6
4-5
2
malins goda blåbärsmuffins
15 min
10
Fläskfilé med ox- och rödvinsfond
4
4
1
Thailändsk fläskfilé
4
4
1
Wokade nudlar med fläskfilé
4.7
30 min
4
15
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!