Grädde, fransk senap och rosmarin i fin förening gör en utsökt sås. I den får vackert brynta fläskkotletter bräsera och ta till sig alla fina smakämnen.
Ingredienser
4 stora fläskkotletter
1,5 msk vetemjöl
1 tsk salt
1 krm svartpeppar
1,5 msk smör eller margarin
Några strån gräslök
Sås
1 msk finhackad gul lök
2 tsk torkad rosmarin
1 dl köttbuljong
2 dl tjock grädde
1 msk ljus fransk senap
2 tsk kinesisk soya
Salt
Peppar
Enkelt och jättegott. Det här gör jag flera gånger.
Supergott! Kommer att tillagas ofta // I-B
Enkelt och mycket gott! Gjorde även en vegetarisk variant med Quornfiléer och grönsaksbuljong, det blev också bra!
Gillades av alla. Uteslöt mjölet men det blev perfekt ändå.
tyckte det smakade ok men min karl satte betyget 4 så då gör jag detta recept fler ggr!