Fylld pasta

Serverar: 6 portioner

Tid: 1 timme

Väldigt god och passar ypperligt till grillat kött. Pilligt men värt det, för det smakar himmelskt.

Ingredienser

  • Pastarör (modell större eller stora pastasnäckor)
  • 2 1/2 dl keso
  • 1/2 dl riven mozzarella
  • 1 ägg
  • 1 paket stuvad spenat eller färsk
  • Oregano
  • Salt
  • 1 burk Dolmi pastasås
  • Instruktioner

    1. Koka pastan, al dente, hellre lite för hård än för mjuk, annars blir det väldigt kladdigt. Låt svalna.
    2. Blanda alla ingredienser utom Dolmios pastasås. Fyll sedan pastan med röran, det är lite kinkigt men värt besväret. Lägg den fyllda pastan i en eldsfast form och häll över pastasåsen.
    3. Ställ in i ugnen på 175 grader i ca 30 minuter.
    4. Servera med en god grillad köttbit och sallad. Sedan är det bara att njuta.........

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Halloween
    Äntligen är det spöktider, både för stora och små!Mattips!Tilltugg:...

    Getost
    Getost är något av det godaste jag vet. Jag kan äta getost dygnet r...

    Lyckas med pastan!
    Hur får italienarna sin pasta så perfekt? Det finns 10 gyllene regler...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben