Geiersk Tuppkaka

Serverar: 8 portioner

Tid: 35 minuter

Denna kaka skall bli riktigt kladdig inuti och den är fantasktiskt god och verkar mycket mer avancerad än den är.

Ingredienser

  • 2 st ägg
  • 3 dl socker
  • 75 g smält smör
  • 2,5 dl vetemjöl
  • 1-2 dl hackad mandel
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg, socker och smält smör. Rör i vetemjölet. Häll över i en bröad smord form och strö mandeln ovanpå.
    2. 200 grader i 20-25 minuter.

    Liknande recept

    5
    20 min
    10-12

    Kommentarer (1)

    MammaModesty 27 februari 2009

    Supergod! jag hade ingen mandel men hackade nötter och hade ovanpå. /Camilla

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben