Getostsallad (Chevré) med lufttorkad skinka (ex Parma)
Serverar:
4 portioner
Tid:
15 minuter
En smakupplevelse!
Ingredienser
1 pkt salladsmix, 125 g
Valnötter
150 g getost
Dressing
½ dl olivolja
1 msk farinsocker
1 msk honung
1 liten rödlök
1 krm salt
1 krm peppar
Serveras med
150 g getost
12 skivor lufttorkad skinka
Instruktioner
Häll salladsmixen i en fin skål. Smula getost över. Hacka valnötter och strö över detta.
Blanda ingredienserna till dressingen i en kastrull. Värm, koka ej.
Servera med extra getost och lufttorkad skinka på ett uppläggningsfat eller liknande.
Getosten och lufttorkade skinkan serveras utifrån behov, det är alltså bara en ungefärlig vikt/antal jag har angett.
Liknande recept
Toscanska grönsaker med skinka och chévre
30 min
4
Färska fikon med mozzarella, lufttorkad skinka och basilika
15 min
2
Torsk med lufttorkad skinka på purjolöksbädd
5
35 min
4
Bulgursallad med lufttorkad skinka
4
Filosnurror med chèvre och skinka
8
Drinkpinnar med lufttorkad skinka
4
Våfflor med Svecia och lufttorkad skinka
4
Crêpes med keso och skinka
3.7
6
Skinka som i en dröm
4.5
30 min
4
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!