Getostsallad (Chevré) med lufttorkad skinka (ex Parma)

Serverar: 4 portioner

Tid: 15 minuter

En smakupplevelse!

Ingredienser

  • 1 pkt salladsmix, 125 g
  • Valnötter
  • 150 g getost
  • Dressing
  • ½ dl olivolja
  • 1 msk farinsocker
  • 1 msk honung
  • 1 liten rödlök
  • 1 krm salt
  • 1 krm peppar
  • Serveras med
  • 150 g getost
  • 12 skivor lufttorkad skinka
  • Instruktioner

    1. Häll salladsmixen i en fin skål. Smula getost över. Hacka valnötter och strö över detta.
    2. Blanda ingredienserna till dressingen i en kastrull. Värm, koka ej.
    3. Servera med extra getost och lufttorkad skinka på ett uppläggningsfat eller liknande.
    4. Getosten och lufttorkade skinkan serveras utifrån behov, det är alltså bara en ungefärlig vikt/antal jag har angett.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben