Glutenfri chokladkaka med kaffesmak

Serverar: 8-10 portioner

Tid: 25 minuter

Jättegod, som kladdkaka.

Ingredienser

  • 175 g smör
  • 3 ½ dl socker
  • 3 dl Sempers glutenfri finmix
  • 1 dl kakao
  • 1 ½ dl snabbkaffepulver (nescafé)
  • 2 msk ljus sirap
  • 4 ägg
  • Glutenfritt ströbröd eller liknande till formen
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker.
    2. Tillsätt smält smör och övriga ingredienser och blanda ihop till en smet. Häll smeten i en avlång bröd och sockerkaksform som är smord och bröad på insidan.
    3. Grädda lågt ner i ugnen i 175º i ca 20 min. Låt kakan kallna och servera med lättvispad grädde.

    Liknande recept

    4.9
    50 min
    12
    4

    Kommentarer (1)

    jbson 7 april 2011

    Ett tips är att ströa formen med kokos...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben