Gratinerad fisk

Serverar: 3 portioner

Fisk är gott och nyttigt.

Ingredienser

  • 1 paket Hoki ryggfile (djupfryst 290 g)
  • 2 krm Salt
  • 150 g Champinjoner
  • 1 burk Créme bonjour cruisine
  • 1 st Scharlottenlök
  • ½ msk Vetemjöl
  • ½ dl riven Ost
  • Instruktioner

    1. Tina och torka av fisken. Lägg den i en lätt smord ugnssäker form. Salta fisken.
    2. Ansa och skiva champinjonerna.
    3. Koka upp créme bonjour, champinjoner och vetemjöl under omrörning i en kastrull. Låt puttra i ett par minuter.
    4. Häll såsen över fisken och strö över osten
    5. Gratinera mitt i ugnen i 225 grader, 15-20 minuter.
    6. Servera med kokt pressad potatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Koka soppa på en spik
    Nja, riktigt så enkelt är det inte, men kan man grunden hur man gör...

    Tillbehör!
    Här kommer fler förslag på mitt motto ”mat ska vara enkel, obehandlad,...

    Potatisrätter
    Ohh, vad man kan göra mycket gott av potatis! Koka, steka, mosa, grati...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben