Serverar: 3-4 portioner
Tid: 40 minuter
En suveränt god fiskrätt som hela familjen gillar!
Tina fisken efter förpackningens anvisning. Torka av de tinade fiskfiléerna med hushållspapper. Lägg dem i en lätt smord ugnssäker form. Salta på fisken. ansa och skiva champinjonerna. Koka upp crème bonjour cuisine, champinjoner och vetemjöl under omrörning i en kastrull. Låt puttra ett par minuter. fördela såsen över fisken. Strö över osten. Gratinera mitt i ugnen i 225 grader i 15-20 min. Servera med pressad potatis och sallad.
Koka soppa på en spik
Nja, riktigt så enkelt är det inte, men kan man grunden hur man gör...
Tillbehör!
Här kommer fler förslag på mitt motto ”mat ska vara enkel, obehandlad,...
Potatisrätter
Ohh, vad man kan göra mycket gott av potatis! Koka, steka, mosa, grati...
En mycket god fiskrätt. Kan varmt rekommenderas. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.