Gratinerad fisk

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 40 minuter

En suveränt god fiskrätt som hela familjen gillar!

Ingredienser

  • 1 paket djupfryst vit fisk (hoki , sej eller torsk)
  • 2 krm salt
  • 150 g färska champinjoner
  • 1 burk crème bonjour cuisine
  • scharlottenlök
  • 0,5 msk vetemjöl
  • 0,5 dl riven ost
  • Instruktioner

    Tina fisken efter förpackningens anvisning. Torka av de tinade fiskfiléerna med hushållspapper. Lägg dem i en lätt smord ugnssäker form. Salta på fisken. ansa och skiva champinjonerna. Koka upp crème bonjour cuisine, champinjoner och vetemjöl under omrörning i en kastrull. Låt puttra ett par minuter. fördela såsen över fisken. Strö över osten. Gratinera mitt i ugnen i 225 grader i 15-20 min. Servera med pressad potatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    flabban 2 maj 2010

    En mycket god fiskrätt. Kan varmt rekommenderas. Högsta betyg. Tack för ett bra recept.

    Relaterade Artiklar

    Koka soppa på en spik
    Nja, riktigt så enkelt är det inte, men kan man grunden hur man gör...

    Tillbehör!
    Här kommer fler förslag på mitt motto ”mat ska vara enkel, obehandlad,...

    Potatisrätter
    Ohh, vad man kan göra mycket gott av potatis! Koka, steka, mosa, grati...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben