Grillad kycklingbröstfilé Texas BBQ med potatissallad och gurka

Serverar: 4 portioner

Snart är sportlovet här... Här kommer ett enkelt recept som man snabbt kan laga till dagen innan och ta med sig i skidbacken eller på utflykten.

Ingredienser

  • 4 port grillade kycklingbröstfiléer Texas BBQ
  • Potatissallad
  • 400 g kokt tärnad potatis
  • ½ skivad purjolök
  • ½ gurka i grova bitar
  • 1 dl crème fraiche
  • 2 msk majonnäs
  • 1 msk Dijonsenap
  • 2 msk hackad kapris
  • Instruktioner

    1. Lägg potatisen, purjon och gurkan i en skål. Blanda i övriga ingredienser och smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
    2. Värm kycklingfiléerna i ugnen efter beskrivning på paketet. Servera med potatissalladen och ev. lite grönsallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben