Grillad paprika med fetaostfyllning
Snackpaprikorna har färre kärnor än vanliga paprikor. De passar därför bra att ha fyllning i. Den avlånga, milda snackpaprikan är som gjord för att kombineras med starkare smaker. Här får två goda ostar smälta inuti.
Ingredienser
4 snackpaprikor
150 g fetaost
75 g ädelost
1 krm nymald svartpeppar
1 msk rapsolja
Instruktioner
- Skär av ett lock på varje paprika, ca 1½ cm. Peta ut kärnorna ur paprikan.
- Mosa ihop feta- och ädelost. Smaka av med peppar. Fördela fyllningen i paprikorna. Sätt tillbaka locken och fäst ihop med tandpetare. Pensla paprikorna runt om med olja.
- Grilla paprikorna runt om ca 10 minuter. Servera dem nygrillade med klyftpotatis, rucola och gurka.
Liknande recept
Kommentarer (0)