Grillad paprika med fetaostfyllning

Serverar: 4 portioner

Snackpaprikorna har färre kärnor än vanliga paprikor. De passar därför bra att ha fyllning i. Den avlånga, milda snackpaprikan är som gjord för att kombineras med starkare smaker. Här får två goda ostar smälta inuti.

Ingredienser

  • 4 snackpaprikor
  • 150 g fetaost
  • 75 g ädelost
  • 1 krm nymald svartpeppar
  • 1 msk rapsolja
  • Instruktioner

    1. Skär av ett lock på varje paprika, ca 1½ cm. Peta ut kärnorna ur paprikan.
    2. Mosa ihop feta- och ädelost. Smaka av med peppar. Fördela fyllningen i paprikorna. Sätt tillbaka locken och fäst ihop med tandpetare. Pensla paprikorna runt om med olja.
    3. Grilla paprikorna runt om ca 10 minuter. Servera dem nygrillade med klyftpotatis, rucola och gurka.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben