Grönsakspytt med kålrot
Serverar:
4 portioner
En lite annorlunda pytt.
Ingredienser
300 g kålrot
300 g morot
100 g persiljerot
100 g purjolök
Vatten
Salt
2 msk smör eller margarin
2 msk honung
4 msk hackad persilja
Instruktioner
Skär rotfrukterna i tärningar och koka dem i saltat vatten tills de är knappt mjuka.
Hacka purjolöken och fräs den i matfett tillsammans med rotfrukterna. Ringla över honungen och låt puttra några minuter.
Liknande recept
Morot och kålrots kaka
4.7
1
4
Werners fyllda löviff med grönsakspytt
4
Fisk på grönsakspytt
30 min
4
Grönsakspytt med kyckling och kantarell
20 min
2-3
Kålrots frites med bacongördel
4
Indisk grönsakspytt
2
Ris- och grönsakspytt
2
Fläskägg med rotmos
5
2
Älgköttsoppa
3.7
6
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!