Hasselnötspanerad fläskschnitzel
Serverar:
4 portioner
Lite annorlunda panering.
Ingredienser
4 skivor färskt magert bogfläsk
Salt
Nymalen svartpeppar
3 msk vetemjöl
1 uppvispat ägg
1 dl malda hasselnötskärnor
2 msk smör
Instruktioner
Putsa köttet. Krydda med salt och peppar. Vänd köttet först i mjöl, sen i äggvispet och sist i de malda nötterna.
Bryn smöret, lägg i köttet och sänk värmen. Stek långsamt så det blir vackert brunt på båda sidor.
Lägg upp på varmt serveringsfat. Servera med potatismos eller stekt potatis.
Liknande recept
Pepprig fläskschnitzel
5
4
Hasselnötspanerad västerbottensost med hjortron
3-4
1
Hasselnötspanerad spättafilé
30 min
2
Fläskschnitzel Cordon Bleu
4
Strimlad fläskschnitzel med ris och ägg
30 min
4
Smakrik fläskschnitzel med senap
1 h
2-4
Hasselnötspanerad fisk med äppelsås
4
het asiatisk kycklinggryta
4.5
30 min
4
2
Bacon- och basilikaknyten
4
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!