Hummergratinerade Fiskrulader

Serverar: 6 portioner

Tid: 35 minuter

Den är så god.

Ingredienser

  • 2 Paket djupfrysta spättafiléer
  • 1/2 citron
  • Salt
  • 1/2 dl torrt vitt vin
  • 3 hg räkor
  • 2 hg färska champinjoner
  • 3 msk majonnäs
  • 3 msk chilisås
  • 1 paket djupfryst hummersoppa
  • 1 dl vispgrädde
  • Instruktioner

    1. Tina de djupfrysta filéerna. Salta och dryp över citron.
    2. De skivade champinjonerena fräses i matfett och blandas med de rensade, grovt hackade räkorna chilimajonnäsen, som bara ska binda samman.
    3. Bred massan på filéerna, rulla och fäst med tandpetare och ställ dem tätt i smord form och droppa över vinet. Täck med folie, och ställ fisken i 225 gr 20 minuter.
    4. Detta kan göras i förväg. Vill ni gratinera i samma form, hälls spadet av, alla tandpetare tas bort. Blanda tinad hummersoppa med uppvispad grädde och häll den över fisken. Gratinera i 275 gr ca 15 minuter.
    5. Servera med Ris eller Potatis

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben