Inlagd ingefära

Ingredienser

  • 250 g ingefära
  • ca 1/2 dl socker
  • 4 dl citronsaft
  • Instruktioner

    Skär ingefäran i supertunna skivor. Blanda dem med socker och citronsaft. Lägg blandningen i en kruka med lock. Häll eventuellt på mer citronsaft för saften ska täcka ingefäran. Förvaras i klylskår. Färdig att ätas efter 2 dagar.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    rezept 11 oktober 2012

    Hur lång hållbarhet ?

    Relaterade Artiklar

    Ingefära
    Det är roten av ingefära som man använder i matlagning. Flera sorte...

    Japanska matord
    Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...

    Japansk matlagning
    Vi svenskar beställer numera yakiniku och sukiyaki med samma självk...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben