Italienska citronköttbullar med parmesan
Serverar:
4 portioner
Varför inte prova!
Ingredienser
400-500 g blandfärs
1 äggula
ca ½ dl ströbröd
50 g riven parmesanost
1 citron
Salt
Peppar
Olivolja
Grovriven parmesanost
Instruktioner
Blanda färsen väl med äggula, ströbröd, parmesanost och lite kallt vatten.
Skrubba citronen och riv hälften av skalet fint. Blanda det i färsen med lite pressad citron. Krydda med salt och peppar.
Forma färsen till bullar och stek dem i olivolja.
Dra pannan av plattan och strö över grovt riven parmesanost.
Liknande recept
Kycklingbröst med stekta kantareller och parmesan
5
4
1
Nigellas italienska köttbullar
4.4
1 h
6
9
Monkans italienska korvgratäng
4
4-6
6
Italienska Kanelkakor!
4.3
30 min
25
1
Italienska kycklingbullar
Krispigt bacon och parmesan med spaghetti
4
Bittes italienska filé
5
4
1
Italienska biffar med salami och tomatsås
4
Italienska tomatbröd
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!