Italienska citronköttbullar med parmesan

Serverar: 4 portioner

Varför inte prova!

Ingredienser

  • 400-500 g blandfärs
  • 1 äggula
  • ca ½ dl ströbröd
  • 50 g riven parmesanost
  • 1 citron
  • Salt
  • Peppar
  • Olivolja
  • Grovriven parmesanost
  • Instruktioner

    1. Blanda färsen väl med äggula, ströbröd, parmesanost och lite kallt vatten.
    2. Skrubba citronen och riv hälften av skalet fint. Blanda det i färsen med lite pressad citron. Krydda med salt och peppar.
    3. Forma färsen till bullar och stek dem i olivolja.
    4. Dra pannan av plattan och strö över grovt riven parmesanost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben