Italienska grisrullader

Serverar: 4 portioner

En smak av medelhavet blir det utan tvekan med dessa rullader. Både lyxigt, enkelt och gott!

Ingredienser

  • 8 skivor av gris ytterfilé
  • 8 skivor bacon
  • 1dl soltorkade tomater i tärningar
  • ½ kruka färsk basilika
  • 3 msk olja
  • 1 vitlöksklyfta
  • ¼ buljongtärning
  • 4 dl vatten
  • 1 lagerblad
  • soyasås
  • grädde
  • riven ost
  • Instruktioner

    1. Bulta biffarna tunna. Fördela baconskivor, soltorkade tomater och basilika på biffarna och rulla ihop dem. Fäst ihop rulladerna med coctail-stickor. Smält smör i en panna och stek rulladerna vackert bruna på alla sidor. Tillsätt hackad vitlök, vatten, soyasås och lagerblad i pannan och låt sjuda ca.15 min. Strö riven ost över och låt smälta före serveringen.
    2. Jag lagade en betydligt större mängd, på 2 kg ytterfilé, så jag placerade de stekta rulladerna i en ugnsform, hällde över vätskorna, strödde riven ost över och låt badda i ugnen ca.15 – 20 min.
    3. Servera t.ex. med bulgur, hummus, kikärter eller något annat trevligt!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben