Italienska kalvrulader

Serverar: 2 portioner

Jättegoda, och lätta att göra också. Älskar vitlök.

Ingredienser

  • 4 skivor kalvschnitzel eller skinkschnitzel
  • 125 g färskost, vitlök och örter
  • 1 msk matfett
  • 2 msk kalvfond
  • 2 dl vatten
  • 1 dl vitt vin
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Banka ut köttskivorna med t.ex en kastrullbotten.
    2. Lägg på en klick färskost och rulla ihop. Fäst med en tandpetare.
    3. Bry runt om i matfett och krydda med salt och peppar.
    4. Häll på fond, vatten och vin och låt småkoka under lock i 15 minuter.
    5. Servera med klyftpotatis och en sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    gersgarden 22 oktober 2010

    Åh vad underbart gott detta var! Jag gjorde en lite egen variant, bytte ut vinet mot en lite skvätt citron och mot slutet redde jag av såsen med grädde/mjöl. Kommer att laga detta många till, tack för ett uppskattat recept!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben