Italienska miniköttbullar

Serverar: 4 portioner

Italienska miniköttbullar med tomatsås & pasta...

Ingredienser

  • 1 påse 400 g, Findus miniköttbullar
  • 5 msk olivolja
  • 1 gul lök, hackad
  • 2 klyftor vitlök, krossade
  • 1 burk krossade tomater, 400g
  • 20 svarta oliver
  • ½ röd chili, finhackad
  • ½ msk oregano
  • 1 tsk socker
  • Salt
  • Svartpeppar nymalen
  • 4 portioner pasta
  • Instruktioner

    1. Fräs lök och vitlök i olivolja ca 3 minuter utan att det tar färg, tillsätt sen tomater, oliver, chili och socker.
    2. Låt småkoka ca 10 minuter, tillsätt sedan miniköttbullarna och oregano, koka på svag värme ytterligare 5 minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med nykokt pasta, garnera gärna med färsk oregano och riven parmesan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben