Jordgubbar i vin

Serverar: 4 portioner

En svalkande dryck som också kan serveras som dessert.

Ingredienser

  • 1 liter jordgubbar
  • 1 paket jordgubbs- eller hallonsorbet
  • 1 flaska mousserande vitt vin eller cider
  • 4 små träspett
  • Instruktioner

    1. Trä upp halverade jordgubbar på spett.
    2. Skeda upp 2-3 kulor sorbet i 4 glas. Lägg i ett par halverade jordgubbar. Lägg spetten på glasen. Garnera med citronmeliss.
    3. Häll på vin eller cider precis före serveringen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Sommardesserter
    Härliga sommardesserter att njuta i bersån, i hängmattan eller i so...

    Mors dag
    På söndag den 27 maj är det Mors dag. På vissa håll har Mors dag bl...

    Matklubben Blogg 2007-07-31
    Hej igen Matklubbare! Undertecknad är tillbaks efter ett par års fr...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben