Jorgubb - kiwimarmelad med grönpeppar
Serverar:
10 portioner
Spännande med bär och kryddor.
Ingredienser
500 g skivade jordgubbar
150 g kiwi i bitar
1 tsk krossad grönpeppar
Skal från en halv citron
300 g Dan sukker syltsocker
Instruktioner
Blanda jordgubbar, kiwi, grönpeppar, citron och syltsocker i en gryta och koka i 5 minuter. Skumma väl. Häll upp på varma, väl rengjorda burkar.
Förslut. Förvara svalt.
Liknande recept
Kassler med sparris och grönpeppar
5
3
1
Anders kasslergryta med grönpeppar och champinjoner
5
30 min
4
2
Anders kycklinggratäng med grönpeppar och dragon
5
45 min
3
2
Kryddig kycklinggryta med grönpeppar
5
30 min
4
Älgfärsbiffar med grönpeppar
4
Fläskfilé med grönpeppar
4
Renskavstoast med grönpeppar
4
Kiwimarmelad med apelsin
Fläskfilé med grönpeppar
4.1
45 min
4
7
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!