Kålpudding

Serverar: 4 portioner

God husmanskost

Ingredienser

  • 500-600 g blandfärs (eller fläskfärs)
  • 1 normalstort vitkålshuvud (ca 1,5 kg)
  • 1 ½ dl skorpmjöl
  • 2 dl mjölk
  • salt och peppar
  • margarin
  • Instruktioner

    Hacka kålen och förväll den i lättsaltat vatten i ca 30 min. Blanda färsen med skorpmjöl, mjölk, salt och peppar. Smörj en eldfast form. Lägg hälften av kålen i formen. Bred över färsen och täck med resten av kålen. Lägg på några klickar margarin. Sätt in i ugnen på 175 grader i 45 min.

    Liknande recept

    4.3
    1 h 30 min
    6-8
    10
    1 h 15 min
    4-5

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Maten här och där
    Det är inte bristen utan substituten som får att längta efter maten dä...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben