Kantarellmacka med västerbottenost

Kantarellmacka med västerbottenost

Ingredienser

  • 1 liter kantareller
  • 1 msk smör
  • 8 skivor formbröd
  • Ca: 1 dl riven västerbottensost
  • Persilja
  • Instruktioner

    1. Lägg svampen i en stekpanna och sätt på medelgod värme. Låt vätskan koka in i svampen innan du tillsätter smöret. Låt alltsammans steka några minuter.
    2. Lägg upp fyra brödskivor. Fördela svampen och den rivna osten på brödet. Klipp över persilja. Toppa med fyra brödskivor till och grilla mackorna i ugnen eller smörgåsgrill. Om man vill kan man också steka brödskivorna för sig och bara lägga ingredienserna emellan.
    3. Klä in i smörgåspapper och skär varje dubbelmacka på diagonalen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben