Fläskfilé är alltid gott och är roligt och lätt att variera...
Ingredienser
1 msk olja
1 gul lök, klyftad
1/2-1 chili, skivad
1 röd paprika, stora bitar
½ ananas, stora bitar
2-3 msk currypulver
1 fläskfilé, efter hunger, putsad och skivad
2 dl kycklingbuljong färdigblandad
1 burk kokosmjölk
4 portioner kokt ris
Detta var en underbar rätt som kommer att tillagas väldigt väldigt ofta, tack tack. 5 p.
Vad härligt med enkla och goda recept. Full pott, 5 poäng.
Jättegott! Jag tog lite mindre curry för jag tycker det kan bli lite starkt när man har "färsk" curry. Se´n är jag lite försiktig när det gäller att värma paprika. Jag tycker lätt den blir mjuk och "slemmig" om den får värmas för länge. Jag fräste den lite snabbt se´n hällde jag i den ganska sent i tillagningen. Enkelt att laga, så det passar bra även en vardagskväll! Detta kommer hamna bland våra favoritrecept.
Jättegott! lite svårt att veta vilken curry man skulle använda så valde till slut en av santa marias curry påsar, kommer inte ihåg vilken. Kommer definitivt att göra detta igen :)
Jag hade ingen fläskfilé hemma så jag använde kycklingfilé istället - blev jättegott. Ska prova med fläskfilé nästa gång. Tack för receptet!