Kladdig chokladkaka

Serverar: 10-12 portioner

Tid: 25 minuter

Denna glutenfria kladdkaka är helt underbart god och jättekladdig! Även de som inte är glutenallergiska gillar denna. Går att föräta sig på utan problem!

Ingredienser

  • 200 g mörk blockchoklad
  • 200 g smör eller margarin
  • 4 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 3 dl Finax mjölmix
  • 1 tsk bakpulver
  • Coccos
  • Instruktioner

    1. Smält smör och blockchoklad på svag värme. Vispa ägg och socker poröst. Blanda den smälta chokladblandningen med ägget och sockret. Blanda ner mjölblandningen. Rör ner bakpulvret. Smörj en form och bröa med coccos.
    2. Ställ kakan mitt i ugnen i 225 grader 10-12 minuter, ju större diameter desto kortare tid. (OBS! Den skall vara rinnig när du tar ut den) Ställ kakan i kylen och låt stelna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Baka smalt!
    Visst kan man baka smalt också! Det finns dessutom recept som blir rik...

    Öresundsfilen är här
    Lagom tills det är dags för löpning, cykling, inlines och promenad på...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben