Körsbär med chokladglasyr

Låter gott! Måste provas till sommaren.

Ingredienser

  • Deg
  • 8 msk smör
  • 6 msk sirap
  • 2/5 dl kondenserad mjölk
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 150 g florsocker
  • 1 kg körsbär
  • Glasyr
  • 5 dl chokladspån
  • 1/2 msk margarin
  • Instruktioner

    1. Blanda mjukt smör, sirap, kondenserad mjölk, vaniljsocker och florsocker i en stor skål.
    2. Knåda degen och forma den till små kulor. Placera ett körsbär i varje degklump. Storleken på kulorna ska vara som valnötter. Lägg dem i frysen för avkylning.
    3. Smält choklad och margarin i en gryta. Doppa de avkylda körsbärskulorna i chokladen. Låt dem svalna på ett bakplåtspapper

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben