Den här kakan bakas ungefär som en vanlig tosca, men istället för mandel så använder man kokos.Den blir riktigt smarrig.
Vispa ägg och socker poröst.Rör ned det avsvalnade margarinet tillsammans med grädden (mjölken).Blanda mjölet väl med bakpulver och vaniljsocker och sikta ned det i smeten.Rör sist ned kokos,citronskal och citronsaft. Slå smeten i en väl smord och bröad form,gärna med löstagbar kant. Grädda i 200 gr ca 15 min.Blanda alla ingredienser till glasyren i en kastrull och låt koka en liten stund. Ta ut den halvgräddade kakan,bred på glasyren och grädda färdigt ytterligare ca 10-15 min.
GLASYREN VAR VÄLDIG SVÅR ATT BRE ÖVER MEN DET GICK dU FÅR TESTA lYCKA TILL
Jag använde bara glasyren, men det var svårt att bre över kakn men det gick. Hälsningar Zofia