Kräft entre
Serverar:
15 portioner
Tid:
15 minuter
Goda små snittar
Ingredienser
15 skivor formbröd
Matfett till stekning
5 cm purjolök ( Det vita )
1 tomat
125 g kräftstjärtar
250 g keso
1 dl riven ost
1 msk tomatpuré
2 msk dill
1 msk gräslök
Peppar
Dillkvistar
Instruktioner
Ta ut rundlar ur bröden med ett glas. Stek dem frasiga på båda sidor i matfett.
Strimla purjolöken, tärna tomaten. Blanda grovt hackade kräftstjärar, purjolök, tomat, keso, ost, tomatpuré, dill och gräslök. Smaka av med peppar.
Fördela röran på bröden och garnera med dillkvistarna.
Liknande recept
Räk och kräft, fiskgratäng
4
30 min
4-6
3
Entré för två
2
Ålands entré
5
1
Kräftpasta med purjo och paprika
4
20 min
4
1
Räk- och laxrulle
5
2 h
8
9
Pumpasoppa med räkor
6
Tobbes heta tomat- och räksoppa
4
5-7
Sparrismousse med räkor och ägg
4
Snabb fisk & skaldjurssoppa med Grevé & dilltoast
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!