Kyckling med röd curry

Serverar: 2 portioner

Tid: 30 minuter

En klassisk och väldigt enkel thairätt.

Ingredienser

  • 300 g kycklingfilé
  • 0,5 zucchini
  • 2 paprikor
  • 1 lök
  • 1 tsk rapsolja
  • 1,5 dl kokosmjölk
  • 1,5 msk currypasta
  • 4 dl kokt råris
  • Instruktioner

    Skär zucchinin, paprikan och löken i bitar. Fräs på svag värme utan att de får färg. Skär kycklingen i strimlor. Stek på svag värme tills de är genomstekta men utan att de får så mycket färg. Lägg i grönsakerna. Blanda ut currypastan i kokosmjölken och häll den över grönsakerna och kycklingen. Späd med vatten om du vill ha mer vätska. Servera med råris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Kokosmjölk
    Kokosmjölk är en basingrediens i det asiatiska köket, att vara utan...

    Gott av kyckling
    Kyckling är verkligen en favorit, god, enkel och så användbar. Här får...

    Potatis - möjligheternas rotfrukt
    Potatis har fått oförtjänt dåligt rykte de senaste åren. Hederlig pota...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben